As Seen On:
 

 

Podniky všetkých veľkostí uspejú s ClinicSoftware ® .com

KOMPLEXNÝ SOFTVÉR

Spoločnosť ClinicSoftware.com poskytuje Vašej spoločnosti 360-stupňový pohľad na zákazníkov a schôdzky, čím uľahčuje spoluprácu v rámci organizácie a pomocou viac ako 100 funkcií pomáha budovať silné vzťahy so zákazníkmi, ktoré posilňujú a rozvíjajú Vašu spoločnosť. Prosperujte. Šetrite čas. Buďte organizovaný. Začnite dnes!

ČÍTAJ VIAC

PRÍSTUPNÁ ONLINE REZERVÁCIA

Možnosť online rezervácie na webových stránkach je skvelý spôsob, ako možno k existujúcim zákazníkom pridať ďalších. Možnosť objednať sa na stretnutie prostredníctvom smart zariadenia vďaka plnohodnotnému pripojeniu v reálnom čase so softvérom online odkiaľkoľvek a kedykoľvek 24 hodín 7 dní v týždni 365 dní v roku

ČÍTAJ VIAC

MANAŽMENT MARKETINGU

Ponúkame Vám technológiu marketingovej automatizácie, ktorá dokáže zvládnuť veľkú časť organizačnej práce, a nástroje, ktoré dokážu zabezpečiť hladký chod podnikania, aby ste mohli jednoducho kontrolovať pribúdajúce rezervácie a obchodné výsledky. Automatizované aktivity Vám ušetria čas na rozvoj vašej firmy

ČÍTAJ VIAC

AUTOMATIZÁCIA

Automatizácia ako nástroj produktivity.

Zabezpečujeme kompletný vývojový cyklus pre potreby zákazníka. Od analýzy, návrhu realizácie a testovania až po nasadenie a údržbu systému. Na základe našich dlhoročných skúseností pomáhame zákazníkom v hľadaní najlepších riešení pre jeho biznis.

ČÍTAJ VIAC

POTENCIÁLNY KLIENT

Potenciálny klient je osoba, ktorá nejakým spôsobom, formou alebo formou prejavila záujem o služby svojej firmy. Môžete vytvoriť neobmedzené formuláre, aby ste prilákali viac potenciálnych klientov z vášho webu, sociálnych médií a blogov.

ČÍTAJ VIAC

ÚLOHY

Naše systémy pokrývajú prevádzku klinických aj odborných pracovísk radom navzájom prepojených modulov, umožňujúcich vedenie zdravotnej dokumentácie a celého radu prevádzkových činností. Produkty zaisťujú zadanie potrebných administratívnych údajov, zadávanie výkazníckych a štatistických dát, podporujú činnosť lekárov a personálu pri dokumentácii zdravotného stavu pacienta.

ČÍTAJ VIAC

VAŠE VLASTNÁ APLIKÁCIA
PRE IPhone a Android

Stane sa majiteľom aplikácie: Rýchlo vytvorte a umiestnite na trh svoju vlastnú aplikáciu, ktorá zaujme a zapôsobí na zákazníkov. Riešenia ClinicSoftware.com Vám umožnia dosiahnuť to rýchlejšie vďaka zabezpečeniu perfektnej aplikácie, takže sa budete môcť sústrediť na ďalšie kreatívne riešenia a pripraviť sa na nové obchodné príležitosti

ČÍTAJ VIAC

NEZABUDNITE UVAŽOVAŤ
MOBILE ONE THE GO

Ak uvažuje nad softvérovými riešeniami, nemali by ste nezabúdať na to, že tvoria moderný tím, vždy zapnuté, vždy pripojené a vždy mobilné. Pri posudzovaní akéhokoľvek nového nástroja, vrátane programu ClinicSoftware.com, by ste sa mali ubezpečiť, že technológia zlepšuje produktivitu a zapadne do prostredia vášho pracovného tímu.

ČÍTAJ VIAC

PREDAJ PRODUKTOV ONLINE ZVYŠUJE OBRAT

Internetová stránka je v súčasnosti hlavným hnacím motorom takmer každej spoločnosti. Z návštevnosti na vaše webovej stránky, cez platené propagačné akcie a bannerové reklamy je dosah spoločnosti prakticky neobmedzený, má schopnosť exponenciálne rozširovať predaj prostredníctvom predaja produktov online a prijímania on-line rezervácií a platieb od nových zákazníkov.

ČÍTAJ VIAC

ČÍTAJTE UPOZORNENIA PRIAMO Z VÁŠHO ZÁPÄSTIA

Smart hodinky vám prezradia, čo sa deje. Ponúkajú množstvo výhod, avšak tou najväčšou je byť neustále informovaný bez toho, aby museli prerušiť kontakt s vašou firmou. Smart hodinky vám umožnia zostať v kontakte a byť informovaný bez neustáleho prerušovania podnikania.

ČÍTAJ VIAC
 

FORMULÁRE V ELEKTRONICKEJ FORME

FORMULÁRE & POZNÁMKY
Real-Time pripojený k tabletom umožňuje klientom rýchle vyplnenie formulárov a poznámok, čo podnikom pomáha jednoduchšie komunikovať a spolupracovať so svojím tímom, zorganizovať sa a ušetriť priestor. Spoločnosť ClinicSoftware.com vníma potenciál tejto technológie, teda inteligentnejšie spravovanie vzťahov s klientmi
 
 
 

OMLADZOVACIE PROCEDÚRY

TELO, PERY A TVÁR
Nový softvér vám umožňuje naplánovať a sledovať širokú škálu procedúr pomocou reálnych obrázkov a šablón. Jednoduchým dotykom môžete do ošetrovacieho programu klienta pridať injekciu alebo inú procedúru. Môžete tiež dokresliť vrásky a línie na tvár a telo, aby ste si zaznamenali ich polohu a sledovali priebeh zmeny.
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.
 
 

 

Poskytujeme provotriednu profesionálnu podporu!

Sme blízko Vás. Sídlime v centre Londýna

 
 

Pritiahnite a ohúrte tisícky nových zaslúžených klientov

Pridajte sa k evolúcii Clinic Software®

 
 

ClinicSoftware.com World (Shows, Awards, Press, On The Screen, On The Cover)

CS Customer: “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 
 
 

In UK Press

CS Customer: "ClinicSoftware.com is guaranteed to increase your profitability and empowers you to be in complete control of every aspect of your practice."

As Seen on: Olympia Beauty Cover, FACE, Aesthetic Journal, Aesthetic Medicine Magazine, Professional Beauty Magazine, CCR, Newspapers.

LEARN MORE
 
 

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY
 
 

Manage all your Customers Direct Debits, Card Payments, Online Payments, Chip & Pin Payments

We’re here to help you Grow Sales, Save Time & Get Organized

 
INTEGRÁCIA A PARTNERI
 

Použité technológie, integrácie s aplikáciami, ktoré zvyšujú hodnotu ako Paypal, Xero, Braintree, MailChimp, Aweber, Paysafe, Google Authenticator, IceTrak, dvojzložková autorizácia / SMS / hovor, Facebook, Twitter, technológia cloud atď.

HOTLINE PODPORA A TRÉNING
 

Chápeme, že zavedenie zákazníckeho klinického softvérového systému je pre firmu veľký krok a preto poskytujeme komplexný tréning. Každý zákazník musí dosiahnuť určitú úroveň porozumenia a je našou úlohou Vás na ňu rýchlo dostať.

BEZPEČNOSŤ A OCHRANA DÁT
 

Vedzte, že ClinicSoftware.com berie Vaše súkromie a dátovú bezpečnosť veľmi vážne. Zaviazali sme sa k dohovoru o ochrane dát. Všetky pripojenia majú https bezpečnostné certifikáty a sú kryptované. K zabezpečeniu prispejú dvojzložková autorizácie aplikácie, SMS, telefonický hovor, google autentikátor.